020 7639080 myynti@fite.fi

Referenssejä

Meistä sanottua

Ossi Luoma

Sales Manager Finland, Samsung

Fite Oy on sertifioitu Samsungin asennuskumppani, joka hoitaa haastavimmatkin projektit sovitusti ja aikataulussa. Vuosien yhteistyökumppanuuden kokemuksella suosittelemme infotaulu- ja LED-asennusprojekteihin Fiten asiantuntevaa palvelua.

Aki Hämäläinen

ICT spesialisti, Finnkino

Fite Oy on toteuttanut Finnkinon elokuvateattereihin erilaisia Digital Signage- ja LED-seinäasennuksia. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja joustavaa. Arvostamme sertifioitua asennuskumppania, jonka kanssa toimeksiannot toteutuvat suunnitellusti ja työn laatu on aina taattu.

Jukka Vuoristo

Nordic ID Tech Sales Engineer, LG Electronics Nordic AB

Fite on pitkään ollut sertifioitu luottokumppanimme, jonka käsiin on voinut antaa vaativatkin kohteet. Hyvänä esimerkkinä MTV:n uuden uutisstudion ensiluokkaiset OLED-asennukset ja videoseinien toteutus. Fiten kanssa lopputulokseen voi olla tyytyväinen.

 

Eero Rask

Kehitysjohtaja, Elisa Videra

Me Elisa Viderassa luotamme Fiteen LED- ja näyttöasennuksissa. Fiten ammattitaito korostuu vaativissa kohteissa ja Fiteläiset ovat todellisia ongelmanratkaisijoita myös haastavissa tilanteissa. Fite on erittäin sitoutunut yhteystyössä toteutettaviin hankkeisiimme. 

 

Open chat