020 7639080 myynti@fite.fi

Referenssejä

Kokonaisvaltaista AV-palvelua

Sinun tarpeesi on palvelumme lähtökohta. Tehtävämme on tehostaa työsi arkea ja auttaa viestinnällisiä sisältöjäsi erottumaan viimeisimmän teknologian keinoin. Pidämme audiovisuaalisen työkalupakkisi kunnossa täsmällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Se tuo myös säästöjä.

 

Palvelusopimus

Palvelusopimuksemme merkitsee, että ajattelemme puolestasi. Sopimus sisältää esimerkiksi kohdetilojen katselmoinnin, tuotteiden toimituksen ja asennuksen, käyttöönoton ohjauksen sekä ylläpidon. AV-kumppaninasi huolehdimme laitteiden ylläpidon ja huollon lisäksi myös kalustonhallinnasta (AV-asset management), jolloin tiedät aina mikä on AV-omaisuutesi kunto ja tilanne.  

Halutessasi saat meiltä luonnollisesti koko AV-ympäristösi myös palveluna - edullisella kiinteällä kuukausihinnalla - suunnittelusta toteutukseen.

AV-kartoitus

Kartoitus

AV-suunnittelu

Suunnittelu

AV-toteutus ja AV-asennus

Toteutus

AV käyttöönottopalvelut

Käyttöönotto

AV-ylläpitopalvelut

Ylläpitopalvelut

AV-tekniikka

Audiovisuaalinen tekniikka tarkoittaa monipuolista esitystekniikkaa: ääntä, kuvaa ja elämyksellisiä videoita. Ammattitaitoamme on suunnitella ja ratkaista optimaalinen äänen- ja kuvantoisto tilaan kuin tilaan.

Suunnittelemme, toimitamme ja asennamme videotykit, näytöt ja yleisäänentoiston, sekä neuvotteluhuone-, auditorio- ja valvomoratkaisut.

Käytämme kuhunkin tarpeeseen parhaiten soveltuvia, laadukkaita tuotteita, jotka integroimme optimaalisesti toimivaksi kokonaisuudeksi. Kiinnitämme huomiota tuotteiden kotelointiin ja istuvuuteen ympäristöönsä. Suunnittelussa huomioidaan aina myös järjestelmän myöhemmät laajennustarpeet.

Digital Signage

Digital Signage tarkoittaa digitaalisten, etäohjattujen näyttöjen avulla toteutettua sähköistä viestintää. Monen kokoisia ja muotoisia näyttöjä voidaan asentaa erilaisiin ympäristöihin. Ne tuovat tiloihin ketterästi muunneltavaa opastusta sekä virikettä ja pelillisyyttä kuvan, äänen ja tekstin muodossa. Sisältöjen räätälöinti ja hallinta on helppoa ja kustannustehokasta.

Digital Signagen avulla erotut ja tavoitat kohderyhmäsi juuri sillä sekunnilla kuin haluat.

AV-asennus ja huolto

On tarpeesi yhden näytön, led-seinän tai kymmenien neuvottelutilojen asennus saat meiltä laadukkaan asennuksen kaikille laitteillesi.

AV-asentajamme asentavat laitteet nopeasti, siististi sekä turvallisesti haluamaasi asennuskohteeseen.  Käytämme markkinoiden parhaita asennustelineitä ja -tarvikkeita, jotka varmistavat laitteistosi pitkäikäisen käytön ja toimivuuden.

Asentajamme ovat uusimman tekniikan hallitsevia, kokeneita ammattilaisia; asennus sujuu myös erittäin vaativiin kohteisiin.

Huoltopalvelumme toimii ennakoivasti varmistaen että vikatilanteita ei pääse syntymään. Korjaamme ilmenneet ongelmat sovitusti ja nopeasti, varmistaen  laitteiden jatkuvan toimivuuden.

Meistä sanottua

Ossi Luoma

Sales Manager Finland, Samsung

Fite Oy on sertifioitu Samsungin asennuskumppani, joka hoitaa haastavimmatkin projektit sovitusti ja aikataulussa. Vuosien yhteistyökumppanuuden kokemuksella suosittelemme infotaulu- ja LED-asennusprojekteihin Fiten asiantuntevaa palvelua.

Samsung digital solutions
Aki Hämäläinen

ICT spesialisti, Finnkino

Fite Oy on toteuttanut Finnkinon elokuvateattereihin erilaisia Digital Signage- ja LED-seinäasennuksia. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja joustavaa. Arvostamme sertifioitua asennuskumppania, jonka kanssa toimeksiannot toteutuvat suunnitellusti ja työn laatu on aina taattu.

Finnkino AV logo
Jukka Vuoristo

Nordic ID Tech Sales Engineer, LG Electronics Nordic AB

Fite on pitkään ollut sertifioitu luottokumppanimme, jonka käsiin on voinut antaa vaativatkin kohteet. Hyvänä esimerkkinä MTV:n uutisstudion ensiluokkaiset OLED-asennukset ja videoseinien toteutus. Fiten kanssa lopputulokseen voi olla tyytyväinen.

 

LG Displays logo
Eero Rask

Kehitysjohtaja, Elisa Videra

Me Elisa Viderassa luotamme Fiteen LED- ja näyttöasennuksissa. Fiten ammattitaito korostuu vaativissa kohteissa ja Fiteläiset ovat todellisia ongelmanratkaisijoita myös haastavissa tilanteissa. Fite on erittäin sitoutunut yhteystyössä toteutettaviin hankkeisiimme. 

 

Elisa Videra logo