020 7639080 myynti@fite.fi

Digitaalisten näyttöjen asennus ja huolto erilaisiin kohteisiin

Toimitamme avaimet käteen -periaatteella info- ja mainosnäyttöjä, videoseiniä ja led-seiniä sekä kokous- ja neuvottelutiloja sisältäen järjestelmäsuunnittelun, laitteet, niiden asennuksen ja järjestelmän käyttökoulutuksen.

Lähtökohtamme AV-tekniikassa ja sen asennuksessa on asiakkaan tarve, johon etsimme aina sopivimman ratkaisun. Käytämme asennuksissamme merkkiriippumattomasti kuhunkin tarpeeseen ja budjettiin parhaiten soveltuvia tuotteita. Huomioimme aina toimivuuden ja turvallisuuden ohella myös tuotteen ulkonäön ja istuvuuden ympäristöönsä.

Asentajamme ovat uusimman tekniikan hallitsevia, kokeneita ammattilaisia. Yhteistyökumppanimme ovat luotettavia, alansa parhaita toimijoita.

Huoltosopimus on järkevä ja kustannustehokas tapa ylläpitää AV-laitteiden ja –järjestelmien käytettävyyttä ja minimoida niiden aiheuttamia kuluja. Huoltosopimus kattaa kaikki yrityksenne tai yhteisönne av-laitteet ja –kokonaisuudet. Arki sujuu ja resursseja vapautuu, kun hoidamme ammattitaidolla laitteistonne teknisen ylläpidon sekä käyttäjätuen. Ota yhteyttä!

Open chat