020 7639080 myynti@fite.fi

Palvelut

AV-palveluna – kokonaisvaltaista AV-palvelua

Sinun tarpeesi on palvelumme lähtökohta. Tehtävämme on tehostaa työsi arkea ja auttaa viestinnällisiä sisältöjäsi erottumaan viimeisimmän teknologian keinoin. Pidämme audiovisuaalisen työkalupakkisi kunnossa täsmällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Se tuo myös säästöjä.

AV-palveluna tarkoittaa koko AV-omaisuutesi helppoa ja toimivaa ulkoistamista.  Anna meidän hoitaa AV-laitteesi ja voit olla varma että kaikki pelaa ja Sinä sekä yrityksesi voitte keskittyä oleelliseen.

 

Palvelusopimus

Palvelusopimuksemme merkitsee, että ajattelemme puolestasi. Sopimus voi sisältää esimerkiksi laitteistosi täyden ylläpidon sekä uusien kohteiden toimituksen alkaen kohdetilojen katselmoinnista, tuotteiden toimituksesta aina asennukseen sekä käyttöönoton ohjaukseen ja ylläpitoon. 

Sopimukseen voidaan sisällyttää laitteiden ylläpidon ja huollon lisäksi myös kalustonhallinta (AV-asset management), jolloin tiedät aina mikä on AV-omaisuutesi kunto ja tilanne. 

Palvelusopimus voi olla myös ”All Inclusive” – tyyppinen,  AV-palveluna sopimus, jolloin saat meiltä koko AV-ympäristösi myös palveluna – kiinteällä kuukausihinnalla.

 

Alkukartoitus

Suunnittelu

Toteutus

Käyttöönotto

Ylläpitopalvelut

Sujuvampaa bisnestä nykyaikaisilla av-ratkaisuilla

Tarjoamme kohteeseen ja kukkaroon sopivat tekniset ratkaisut, katseenkestävän toteutuksen sekä luotettavan ja monipuolisen toiminnallisuuden.  Me huolehdimme siitä, että lopputulos on tarkoituksenmukainen ja ulkoasultaan viimeistelty, jotta viestisi kiinnittäisi huomion juuri oikealla tavalla.  Tee bisneksesi näkyväksi!

Infonäyttö kauppakeskus Tripla

 

Info- ja mainosnäytöt

Neuvotteluhuoneen AV-tekniikka

 

Neuvotteluhuoneet

LED-seinät

Showroom valvomo videoseinä

 

Showroomit ja valvomot

Videoseinä laivalla

 

Videoseinät