020 7639080 myynti@fite.fi

Palvelut

Kokonaisvaltaista AV-palvelua

Sinun tarpeesi on palvelumme lähtökohta. Tehtävämme on tehostaa työsi arkea ja auttaa viestinnällisiä sisältöjäsi erottumaan viimeisimmän teknologian keinoin. Pidämme audiovisuaalisen työkalupakkisi kunnossa täsmällisesti ja kokonaisvaltaisesti. Se tuo myös säästöjä. Palvelusopimuksemme merkitsee, että ajattelemme puolestasi. Sopimus sisältää kohdetilojen katselmoinnin, tuotteiden toimituksen ja asennuksen, käyttöönoton ohjauksen sekä ylläpidon.

Palvelusopimus

Alkukartoitus

Suunnittelu

Toteutus

Käyttöönotto

Ylläpitopalvelut

AV-tekniikka

Audiovisuaalinen tekniikka tarkoittaa monipuolista esitystekniikkaa: ääntä, kuvaa ja elämyksellisiä videoita. Saat laajasta valikoimastamme kaiken videotykeistä äänentoistoon sekä ratkaisut neuvotteluhuoneisiin, auditorioihin ja valvomoihin. Lopputulos on ilo silmälle, kun taiten koteloidut tuotteet istuvat ympäristöönsä. Huomioimme aina myös mahdolliset tulevat järjestelmien laajennustarpeet.

Digital Signage

Digital Signage tarkoittaa digitaalisten, etäohjattujen näyttöjen avulla toteutettua sähköistä viestintää. Monen kokoisia ja muotoisia näyttöjä voidaan asentaa erilaisiin ympäristöihin. Ne tuovat tiloihin ketterästi muunneltavaa opastusta sekä virikettä ja pelillisyyttä kuvan, äänen ja tekstin muodossa. Sisältöjen räätälöinti ja hallinta on helppoa ja kustannustehokasta. Digital Signagen avulla erotut ja tavoitat kohderyhmäsi juuri sillä sekunnilla kuin haluat.

Open chat