020 7639080 myynti@fite.fi

Tuotteet ratkaisuissamme

Fite – valmistajariippumaton toimija

Olemme valmistajariippumaton toimija. Tämä tarkoittaa sitä että etsimme aina asiakkaan lähtökohdista parhaat laitteet juuri siihen tarpeeseen mikä asiakkaallamme on.  Toimitamme ja asennamme siis käytännössä kaikkien valmistajien laitteita. Suosittelemme tarpeesi mukaisesti – päätös on kuitenkin Sinun tai yrityksesi vakiointipoliitiikan.

Neuvottelujärjestelmät

Asennamme ja toimitamme lähes kaikkien valmistajien ja luotettavimpien merkkien videoneuvottelujärjestelmiä sekä monipuolisia neuvottelutilajärjestelmiä.   On tilasi iso tai pieni löytyy valikoimistamme oikea ratkaisu.

Poly, Jabra, Logitech, Yealink ja Cisco videoneuvottelujärjestelmät

Aten, Kramer, Extron ja Crestron ohjausjärjelsetelmät

Shure, Sennheiser mikrofonijärjestelmät

Neuvottelutilan tekniikka

Pöytäkaivot viimeistelevät neuvottelutilasi ja antavat joustavuutta toimistoosi.  Kalustamme neuvottelutilasi tyylikkäillä ja turvallisilla liitäntäpisteillä – HDMI ja USB-kaapelit ja sähkönsyöttö varmistetaan tarpeesi mukaisella kalustuksella.  

Myös langattomat esitysmahdollisuudet huomioidaan toteutuksissa – voit valita tarpeeseesi ja ympäristöösi sopivan laitteiston.

Ochno, Evoko, Kramer, Extron, Kindermann pöytäkaivoratkaisut

Barco, Kramer ja Yealink langattomat esitysjärjestelmät

Näytöt ja infonäytöt

Samsung ja LG luottavat meihin ja valtaosa asentamistamme näytöistä onkin usein joko Samsungin tai LG:n toimittamia.  Valmistajilla on erittäin korkea laatu ja käytettävyys ja mallisto kattaa kaikki tarpeet aina 24/7 näyttöratkaisuihin asti.  Kosketusnäytössä käytämme lisäksi Smart älynäyttöratkaisuita.

Samsung ja LG ammattilaisnäytot

Smart ja Viewsonic kosketusnäytöt

Evoko ja Yealink tilanvarausnäytöt

LED -näytöt ja seinät

Samsung on käyttämämme merkki valtaosassa LED -toteutuksistamme. Valikoimista löytyy malli ja oikea koko varmuudella tarpeeseesi. 

Kaikki asentajamme on Samsungin sertifioimia LED -asentajia ja ammattitaitoiset asentajamme asentavatkin LED -näyttösi yllättävän nopeasti tarpeeseesi. 

Edullista vaihtoehtoa tai ulkotiloihin LED -näyttöä etsittäessä toimitamme myös Absen -merkkistä LED -vaihtoehtoa.   

Samsung LED ratkaisut

Absen LED ratkaisut